Straks ook nog speler van Club Brugge in opspraak? – VoetbalNieuws.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

VoetbalNieuws.be

Straks ook nog speler van Club Brugge in opspraak?
VoetbalNieuws.be
KV Mechelen degradeerde vorig seizoen op het nippertje uit de Jupiler Pro League. Malinwa had tot de wedstrijd tegen Charleroi in februari 2018 nog twee punten voorsprong op grote concurrent Eupen. Maar in de Kehrweg liep het wel op een opvallende ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!