Vandenbempt ziet dat Club Brugge moet hopen: “Anders hebben ze een … – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Voetbalkrant

Vandenbempt ziet dat Club Brugge moet hopen: "Anders hebben ze een ...
Voetbalkrant
Club Brugge zit nu in een moeilijk parket en hoopt dat hun trainer daarmee gestopt is bij hen. "Bij Club Brugge is het dan de vraag of dat ook is doorgegaan als Leko daar trainer werd. Als dat het geval is, hebben ze een gigantisch probleem." "Dan kan ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!