Voorzitter Club Brugge Bart Verhaeghe – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

Voorzitter Club Brugge Bart Verhaeghe
Het Laatste Nieuws
“De speurders vroegen inzage in facturen en contracten, die hebben we gegeven. Daaruit zal blijken dat alles zuiver is. Onze coach Leko? Ik neem geen beslissingen op basis van vermoedens. Ik wil eerst alle feiten kennen” ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!