Heynen doet Sander Berge vergeten: “Sterker geworden na mijn blessure”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Racing Genk boekte een felbevochten overwinning tegen Eupen en staat daarmee afgetekend aan de leiding in de Jupiler Pro League. Bryan Heynen geeft toe dat het een moeilijke avond was.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Heynen doet Sander Berge vergeten: “Sterker geworden na mijn blessure”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Racing Genk boekte een felbevochten overwinning tegen Eupen en staat daarmee afgetekend aan de leiding in de Jupiler Pro League. Bryan Heynen geeft toe dat het een moeilijke avond was.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!