Ex-speler van Club Brugge gaat op de foto met… Ronaldinho – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Nieuwsblad

Ex-speler van Club Brugge gaat op de foto met... Ronaldinho
Het Nieuwsblad
Een benefietwedstrijd tussen 'Ronaldinho and Friends' en de 'Adler All-Stars' onder leiding van de Braziliaanse legende. Ook aanwezig: Ryan Donk. De ex-verdediger van Club Brugge ging dan ook maar wat graag op de foto met de voormalige ster van FC ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!