Prachtig: jeugdspeler Club Brugge mag speech geven voor ogen Merkel én … – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Voetbalkrant

Prachtig: jeugdspeler Club Brugge mag speech geven voor ogen Merkel én ...
Voetbalkrant
Wereldoorlog I is ondertussen een dikke 100 jaar achter de rug. Bij de herdenking van het einde van die Groote Oorlog was er ook een rol voor Club Brugge weggelegd. Een jeugdspeler van Club Brugge - meer bepaald van de U13 van blauw-zwart - mocht ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!