Club Brugge boekt opnieuw winst – Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Club Brugge boekt opnieuw winst  Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages

Volgens de economische krant De Tijd sluit Club Brugge voor de vierde keer op rij het boekjaar af met een positief resultaat.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!