Vrouwen Club Brugge willen van laatste match in 2018 nog iets moois maken: kerstmarkt op Jan Breydel – Vrouwenvoetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Vrouwen Club Brugge willen van laatste match in 2018 nog iets moois maken: kerstmarkt op Jan Breydel  Vrouwenvoetbalkrant

De vrouwen van Club Brugge zijn prima bezig in hun eerste seizoen in eerste nationale en spelen zelfs nog mee om de prijzen.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!