Club Brugge-fan verloor iPhone in stadion met bijna 70.000 fans. Deze week vond ze hem in de bus met vriendelijk briefje erbij – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Club Brugge-fan verloor iPhone in stadion met bijna 70.000 fans. Deze week vond ze hem in de bus met vriendelijk briefje erbij  Het Nieuwsblad

Goed nieuws voor Claire Saïm, supporter van Club Brugge. Tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund vorige week was ze haar ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!