Dirar op weg naar Club Brugge? – Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Dirar op weg naar Club Brugge?  Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages

Nabil Dirar trok van Club Brugge naar AS Monaco, beleefde er mooie tijden, en trok afgelopen zomer naar Fenerbahçe. Daar botste het al snel met de staf en ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!