Wat tegen Club lukte, lukt niet tegen Eupen: geen nieuwe stunt voor Deinze in achtste finales Croky Cup – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Wat tegen Club lukte, lukt niet tegen Eupen: geen nieuwe stunt voor Deinze in achtste finales Croky Cup  Het Laatste Nieuws

De eliminatie van Club Brugge staat voor eeuwig in de annalen, maar een nieuwe bekerstunt kwamer gisteren niet in Deinze. Daarvoor moesten de ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!