Club Brugge opent speeldag op veld van Waasland-Beveren: krijgt 18-jarige zijn eerste basisplaats? – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Club Brugge opent speeldag op veld van Waasland-Beveren: krijgt 18-jarige zijn eerste basisplaats?  Het Nieuwsblad

Landskampioen Club Brugge trapt vrijdagavond de achttiende speeldag in de hoogste voetbalklasse op gang. Blauw-zwart trekt naar de Freethiel voor een duel ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!