BREAKING: ‘Rode Duivel kan sterkhouder Club Brugge richting transfer stuwen’

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Club Brugge zit momenteel in een lastige situatie. De ploeg wil het elftal graag bij elkaar houden maar nu is daar de interesse van AC Milan in Arnaut Danjuma Groeneveld. En zelf ziet hij een transfer ook wel zitten.

En dat is volgens MilanNews voor een groot deel de schuld van Yannick Carrasco. De Rode Duivel was immers al langer in beeld bij de Rossoneri, maar het lijkt er alsmaar minder op dat hij in San Siro aan de slag zal gaan.facebook
WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Milan zou de piste-Carrasco nog niet opgegeven hebben, maar de transfer van de flankaanvaller van Dalian Yifang lijkt wel een moeilijke zaak te worden. Vooral op financieel vlak lijkt Milan de deal niet te kunnen bolwerken, aangezien Carrasco een vorstelijk salaris van 10 miljoen euro per jaar opstrijkt en ook Dalian boter bij de vis zal willen. En zo belandde Milan op het Jan Breydelstadion…

Het bericht BREAKING: ‘Rode Duivel kan sterkhouder Club Brugge richting transfer stuwen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!