DEFINITIEF: Sporting Lokeren heeft aanvaller te pakken

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Sporting Lokeren heeft zich vandaag weten te versterken met een aanvaller. Jakub Reznicek komt de Lokerse rangen versterken. De 30-jarige Tsjechische aanvaller tekende een contract tot medio 2021 op Daknam. Voor Reznicek is het zijn eerste buitenlandse avontuur. Hij komt over van Viktoria Plzen waar hij geen basisplaats had.facebook
WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

“Dit is mijn eerste buitenlandse avontuur, maar dat schrikt me niet af. Het feit dat Lukas (Marecek, landgenoot, red.) hier is, zal me zeker helpen om snel te integreren. Ik weet dat de club dringend punten moet pakken. Daar wil ik mee helpen voor zorgen”, reageert Reznicek op de website van de Waaslanders.

Het bericht DEFINITIEF: Sporting Lokeren heeft aanvaller te pakken verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!