TRAINER VAN HET JAAR? “Gaat tussen Leko, Clement en Brys”

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Aanstaande woensdag staat Het Gouden Schoen gala op het programma. Dan zal ook bekend worden gemaakt wie de beste trainer van het afgelopen seizoen is. Volgens analist Jan Ceulemans zal het gaan tussen Philippe Clement, Ivan Leko en Marc Brys.

“Ik denk dat het een beetje dezelfde kant zal uitgaan als op de Trofee Raymond Goethals. Toen ging het tussen Philippe Clement en Ivan Leko, met Marc Brys als een terechte derde. Zelf heb ik niet echt een voorkeur. Het is eerder een afweging die je moet maken”, aldus Jan Ceulemans in Het Laatste Nieuws.facebook
WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

“Kies je voor de kampioenenmaker Leko, die ook punten heeft gepakt in de Champions League? Of kies je voor Clement, die met zijn ploeg het beste voetbal van België brengt? Het is mooi spel versus resultaten. Vergeet ook niet de Europa League waarin Genk het goed heeft gedaan. Clement heeft getoond dat hij bij een topclub thuishoort. Na een half jaar bij Waasland-Beveren naar Genk trekken en daar zo de lijn doortrekken is knap.”

Het bericht TRAINER VAN HET JAAR? “Gaat tussen Leko, Clement en Brys” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!