Ethan Horvath: “Slechte grasmat van Jan Breydel is te wijten aan Cercle Brugge”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Het veld in het Jand Breydel Stadion ligt er op het moment slecht bij. Vervelend op je beste spel er op te spelen volgens Ethan Horvath, doelman van Club Brugge.

“Het is moeilijk om het spel van achteruit op te bouwen”, vertelt Horvath in Het Nieuwsblad. “Als je een pass wil geven of je gooit naar de zijkanten of centraal, moet je altijd zeker zijn dat de ploegmaat voldoende tijd heeft om de bal te controleren. Op dit veld kan de bal altijd vreemd opbotsen. Als doelman moet je bijna de hele tijd op safe spelen.”

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE deze zondag naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“Ik hoop dan ook dat er een nieuwe mat voor de play-offs komt, want het is echt nodig. Het weer van de afgelopen tijd heeft natuurlijk niet geholpen. En door het feit dat Cercle Brugge ook op dit veld speelt, krijgt de mat geen tijd om te herstellen”, besluit de Brugse doelman.

Het bericht Ethan Horvath: “Slechte grasmat van Jan Breydel is te wijten aan Cercle Brugge” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!