Hans Vanaken was bijna van KRC Genk

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Het had niet veel gescheeld of Hans Vanaken had niet gespeeld in het shirt van Club Brugge maar in die van KRC Genk. Toen Vanaken nog bij Lommel speelde, werd hij aan buurman Racing Genk aangeboden. “We hadden een zeer goed contact. Tijdens de wintermercato heb ik Genk, en meer bepaald Gunter Jacob, ingelicht over de interesse van Charleroi voor Hans. Maar Vanaken zat niet meteen op Charleroi te wachten. Ik weet nog dat ik aan Jacob zei dat dit hét moment was om Vanaken vast te leggen”, doet Stefan Cuypers, sportief directeur van Lommel, het verhaal uit de doeken in Sport/Voetbalmagazine.

VANAVOND EUROPA LEAGUE! CHECK DEZE UNIEKE PROMOTIE VAN UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“Daarna kwam Lokeren op de proppen met een concreet voorstel. Ik heb nog eens met Genk contact opgenomen. Ik heb een laatste keer mijn argumenten op tafel gelegd: ‘Hans is een opportuniteit, het is een Limburgse jongen en bovendien zijn de twee ouders van Genk.’ Bij Genk waren er twijfels… Jammer voor hen.”

Het bericht Hans Vanaken was bijna van KRC Genk verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!