Phillipe Clement krijgt ervan langs: “Grootste leugen in Belgisch voetbal”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

KRC Genk speelt vanavond een uitwedstrijd in de Europa league tegen het Tsjechische Slavia Praag. Dit doen ze met sterkhouder Alejandro Pozuelo die graag naar Toronto FC wil vertrekken. Genk zelf doet er alles aan om hem voor de club te behouden.

Zo ook Philippe Clement, die zijn draaischijf afgelopen vrijdag een applausvervanging gunde en hem daarna een tijdje stevig knuffelde. Columnist Hugo Camps vond dat echter een stukje ‘overbodig theater’. “Het knuffelmoment van Philippe Clement en Alejandro Pozuelo is misschien wel de grootste leugen van de laatste jaren in het Belgische voetbal. Ik had van Philippe meer klasse verwacht, meer oprechtheid ook. Achteraf bleek dat de knuffel een ingestudeerde wurggreep was”, schrijft hij in Het Laatste Nieuws.

VANAVOND EUROPA LEAGUE! CHECK DEZE UNIEKE PROMOTIE VAN UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Camps vindt dat Genk meer begrip had moeten tonen voor de wensen van de speler en snap dat Pozuelo zich bedrogen voelt door de club. “Vergeten is dat de stervoetballer drie jaar lang het visitekaartje van de club is geweest. Dan verdien je een beter lot dan de lugubere knuffel van een vazalcoach. Ik ken er die zich voor minder huichelarij bedrogen voelen.”

Het bericht Phillipe Clement krijgt ervan langs: “Grootste leugen in Belgisch voetbal” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!