‘Geweldige opsteker voor Genk in aanloop naar de Play-Off 1’

Goed nieuws voor koploper Genk in aanloop naar de Play-Offs. Sander Berge traint namelijk weer volop mee met de selectie na er maandenlang uit te zijn geweest met een blessure. Dit weet Het Nieuwsblad te melden.

WEDDEN OP VOETBAL? STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO!!!! BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!! facebook

“Sander Berge ging voluit, hij schuwde de duels niet in de wedstrijdvormen. De match van zondag komt mogelijk nog net te vroeg voor Berge, die waarschijnlijk zijn rentree maakt in de oefenwedstrijd (achter gesloten deuren) die de Genkse niet-internationals op vrijdag 22 maart afwerken tegen Westerlo.”

Het bericht ‘Geweldige opsteker voor Genk in aanloop naar de Play-Off 1’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!