WOW! Beerschot pakt uit! ‘Akkoord met zeven topspelers!’

Bij Beerschot-Wilrijk zijn ze uiterst ambitieus. Ze hopen zaterdag te promoveren door in een onderling duel Mechelen te verslaan en houden hun oog alvast op de toekomst. “We hebben voorakkoorden met zes à zeven topspelers. Zodra onze promotie officieel is, zetten die hun handtekening onder een contract. Enkele van die spelers hebben een verleden bij Beerschot”, aldus voorzitter Francis Vranken aan Het Laatste Nieuws.

WEDDEN OP VOETBAL? STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO!!!! BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!! facebook

Grote rivaal Royal Antwerp FC is het voorbeeld. “Daarnaast staat een nieuwe hoofdsponsor klaar als we stijgen. Die gaat drie keer meer betalen dan de huidige hoofdsponsor, zijnde mijn eigen bouwfirma DCA. In 1A moeten we ons budget fors kunnen verhogen en winstgevend worden. Het mag duidelijk zijn dat we geen figurantenrol willen spelen op het hoogste niveau. Wat onze buren van Antwerp deden, snel doorstoten naar de top, is iets wat prins Abdullah en ik eveneens nastreven.”

Het bericht WOW! Beerschot pakt uit! ‘Akkoord met zeven topspelers!’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!