‘Club Brugge heeft international in het vizier als nieuwe flankaanvaller’

Club Brugge wil uitpakken. Zo hebben ze een nieuwe flankaanvaller in het vizier die international is. Oekraïense media melden namelijk dat Club gecharmeerd zou zijn door Ivan Petryak.

29 MAART DE PLAY-OFFS! WED EN KIJK LIVE NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Deze 25-jarige flankaanvaller doet het dit seizoen erg goed bij Ferencvaros, dat hem huurt van Shakhtar Donetsk. De Hongaarse club had hem graag langer gehouden, maar daar willen de Bruggelingen een stokje voor steken. Zo zouden ze naar verluidt bereid zijn om zo’n twee miljoen euro te betalen voor de meervoudige Oekraïense international.

Het bericht ‘Club Brugge heeft international in het vizier als nieuwe flankaanvaller’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!