Genk of Club Brugge? ‘Zij worden de kampioen van de Pro League’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Morgen staat de kraker tussen Genk en Club Brugge op de kalender in de strijd om het kampioenschap. De thuusploeg verdedigt een voorsprong van slechts één punt op concurrent Brugge dus de wedstrijd is van cruciaal belang voor de titel.

“Als Genk zondag een misstap begaat, wordt het heel moeilijk voor ze om Club Brugge opnieuw bij te benen. Maar ik heb in het begin voor Genk gekozen en daar blijf ik achter staan: ze worden kampioen”, blijft analist Jan Boskamp overtuigd bij Het Belang van Limburg.

ZONDAG GENK – CLUB BRUGGE! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE WEDSTRIJD VAN HET JAAR BIJ UNIBET.BE!

REGISTREER JE HIER!!! facebook

Hij raadt Genk dan ook aan om niet achterover te leunen en zelf het heft in handen te nemen. “Bij Brugge draait het goed. Ze hebben er veel vertrouwen in en spreken dat ook uit. Genk moet ook die bluf tonen en niet zo onderdanig doen. Dan wordt het voor de mensen alleen nog maar leuker.”

Het bericht Genk of Club Brugge? ‘Zij worden de kampioen van de Pro League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!