‘Genk mengt zich in de strijd met RB Salzburg om deze spits’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

KRC Genk heeft interesse in een nieuwe spits. Volgens The Daily Mail gaat het om de 21-jarige aanvaller Sasa Kalajdzic maar de concurrentie voor hem is erg groot. Zo zijn o.a Leeds United, RB Salzburg, Rapid Wenen, OGC Nice, Espanyol Barcelona, Brighton & Hove Albion en Crystal Palace ook in hem geinteresseerd.

De targetspits van 2 meter van het Oostenrijkse Admira Wacker kende dit seizoen blessureleed, maar is sinds maart een basispion en scoorde 6 keer in 9 wedstrijden en leverde 3 assists. Hij ligt nog tot medio 2020 onder contract en heeft een marktwaarde van één miljoen euro.

Het bericht ‘Genk mengt zich in de strijd met RB Salzburg om deze spits’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!