‘Genk mengt zich in de strijd met RB Salzburg om deze spits’

KRC Genk heeft interesse in een nieuwe spits. Volgens The Daily Mail gaat het om de 21-jarige aanvaller Sasa Kalajdzic maar de concurrentie voor hem is erg groot. Zo zijn o.a Leeds United, RB Salzburg, Rapid Wenen, OGC Nice, Espanyol Barcelona, Brighton & Hove Albion en Crystal Palace ook in hem geinteresseerd.

De targetspits van 2 meter van het Oostenrijkse Admira Wacker kende dit seizoen blessureleed, maar is sinds maart een basispion en scoorde 6 keer in 9 wedstrijden en leverde 3 assists. Hij ligt nog tot medio 2020 onder contract en heeft een marktwaarde van één miljoen euro.

Het bericht ‘Genk mengt zich in de strijd met RB Salzburg om deze spits’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!