‘AA Gent kiest nieuwe kapitein, Nana Asare moet band inleveren’

AA Gent zal het seizoen gaan beginnen met een nieuwe aanvoerder. Vorig seizoen was Nana Asare degene die de band droeg. Hij nam de band drie jaar geleden over van Sven Kums die toen vertrok.

Het Nieuwsblad weet nu te melden dat Vadis Odjidja de rol van de Ghanees zal overnemen, tegen Aris Thessaloniki droeg de middenvelder de aanvoerdersband trouwens al. Zelfs mét Asare op het veld. Volgens de krant is het de bedoeling dat Vadis volgend seizoen de vaste aanvoerder wordt, het zou een interne beslissing van de club zijn.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Vadis Odjidja was vorig seizoen de absolute sterkhouder en tevens een stabiele factor bij AA Gent. Het is dus niet vreemd dat de club beslist om hem aanvoerder te maken. Maar deze beslissing zou Vadis ook moeten helpen hem te laten groeien als leider. Zijn contract werd namelijk nog maar pas verlengd en voorzitter Ivan De Witte verklaarde toen dat hij een sleutelspeler ziet in Vadis voor de toekomst.

Het bericht ‘AA Gent kiest nieuwe kapitein, Nana Asare moet band inleveren’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!