Dynamo Kiev onder de loep: voor wie Club Brugge maar beter kan opletten bij de Oekraïense vicekampioen

Bij Club Brugge was er ongetwijfeld een zucht van opluchting toen FC Porto niet geloot werd in de derde voorronde van de Champions League. De opponent wordt Dynamo Kiev. De vicekampioen kan toch maar beter opletten voor de club uit de Oekraïense hoofdstad. En zeker voor hun twee goudhaantjes.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!