Club-spits ruikt zijn kans onder nieuwe coach en deelt kleine sneer uit aan Leko: “Clement is menselijker dan Leko” en “Ik ben geen 18 jaar meer, ik had een woordje uitleg verwacht”

Club Brugge legde vrijdagavond ook KV Oostende over de knie en mocht daarvoor (alweer) invaller Okereke bedanken. Jelle Vossen mocht nog eens starten aan de wedstrijd na drie keer op rij op de tribune te moeten postvatten.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!