Bjorn Engels eindelijk in de PL: “Dat is me bij Club Brugge afgepakt”

Voor Bjorn Engels is dit seizoen een droom uitgekomen. Hij speelt in de Premier League. Hij kon al eerder naar Bournemouth maar toen werd die transfer tegengehouden voor zijn club Club Brugge.

“De Premier League is dé competitie, hè. Het is niet voor niets dat ik al twee tot drie jaar hier naartoe wil. Dat moment is me afgepakt toen ik nog bij Club Brugge zat”, reageert Engels in Het Laatste Nieuws. De verdediger verwijst daarmee naar de zomer van 2016, toen Club weigerde om hem naar Bournemouth te laten vertrekken.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

“In juli kwam de kans opnieuw. Die wilde ik niet laten liggen. De trainer, Dean Smith, wilde mij er absoluut bij. Ik arriveerde op een ideaal moment. Het was even aanpassen aan het niveau. Alles is pittiger, sneller en intenser, maar met Tyrone Mings, onze andere verdediger, had ik vrij snel een klik.”

Het bericht Bjorn Engels eindelijk in de PL: “Dat is me bij Club Brugge afgepakt” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!