Marc Coucke gooit verdere transferplannen op tafel

Nu Anderlecht Nacer Chadli op huurbasis heeft binnengehaald zullen er geen inkomende transfers meer komen bij Paars/Wit. Er zullen alleen nog spelers gaan vertrekken. Dit weet voorzitter Marc Coucke te melden.

“Uitgaand gaan we wel wat spelers laten gaan – we willen niemand een mooie opportuniteit ontnemen, als iedereen er beter van wordt -, maar inkomend is ons huiswerk af. Anders blokkeren we de jeugd. En dat willen we niet”, vertelt de preses bij Het Laatste Nieuws.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

In ieder geval vindt Coucke de transferperiode voor Anderlecht tot dusver een enorm succes. “Toen we een paar maanden geleden voor het eerst met Vincent Kompany ons project overliepen, hadden we nooit durven hópen dat we nu al zulke resultaten zouden boeken. Vincent ook niet, hoor. We haalden veel uitstekende aanwinsten, nu Chadli, maar eerder ook Nasri, Vlap, Sandler en Roofe. Dat is toch kwaliteit? En als je dat dan combineert met eigen talenten als Verschaeren, Doku en Amuzu.”

Het bericht Marc Coucke gooit verdere transferplannen op tafel verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!