‘Royal Antwerp met duidelijke prioriteit de transfermarkt op’

Royal Antwerp wil zich voor het sluiten van de transfermarkt nog gaan versterken. Er is kwaliteitsinjectie nodig. Volgens Het Laatste Nieuws is er momenteel één grote prioriteit: het aantrekken van een extra flankaanvaller. Maar er wordt nog meer versterking gezocht. Een doublure voor Dieumerci Mbokani is bijvoorbeeld geen overbodige luxe. Daarnaast zou men ook een middenvelder zoeken die niet over hetzelfde profiel beschikt als de huidige middenvelders in de selectie.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Sportieve baas Luciano D’Onofrio weet dus wat hem te doen staat en speurt momenteel ook al de markt af. Maar zoals gewoonlijk wacht hij tot diep in de mercato om de beste deals te vinden. Bovendien wacht men ook de wedstrijd tegen Viktoria Plzen af. Als Antwerp sneuvelt in Europa heeft dat natuurlijk ook een invloed op de transferplannen.

Het bericht ‘Royal Antwerp met duidelijke prioriteit de transfermarkt op’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!