‘Inter Milan wil ervaren Rode Duivel aan de selectie toevoegen’

Volgens het medium Tuttomercatoweb wil Inter Milan in navolging van Romelu Lukaku nog een Rode Duivel gaan halen. Het gaat om rechtsback Thomas Meunier. De ex-speler van Club Brugge is zelfs na het vertrek van Dani Alves tweede keuze bij Paris Saint-Germain en afgelopen weekend startte hij op de bank.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Meunier is desondanks gelukkig in Parijs en wil graag blijven, maar een jaar voor het EK kan hij zich niet permitteren om op de bank te zitten. De Rode Duivel heeft nog maar één jaar contract bij PSG en dat maakt hem interessant voor andere Europese topclubs.

Het bericht ‘Inter Milan wil ervaren Rode Duivel aan de selectie toevoegen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!