Mechelen laat aanvaller naar RWDM vertrekken

KV Mechelen verhuurd aanvaller Mathieu Cornet aan het RWDM. Hij wordt voor een jaar gehuurd van de Malinwa’s. De spits kwam niet in de plannen voor het nieuwe seizoen voor en zocht al een tijdje naar een nieuwe club. Die heeft hij nu dus gevonden, zo gaat Cornet voor één seizoen op huurbasis bij RWDM aan de slag.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Ook Ahmed El Messaoudi mag in principe nog vertrekken. Voor hem komt de oplossing mogelijk vanuit het buitenland. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat FC Groningen geïnformeerd heeft naar de voorwaarden van de middenvelder/verdediger. Voorlopig is er wel nog geen sprake van een deal tussen beide clubs.

Het bericht Mechelen laat aanvaller naar RWDM vertrekken verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!