Oekraïnse journalist is zeker: “Als Club één keer scoort, is het gedaan. Dynamo heeft problemen”

Club Brugge start vanavond met een kleine marge tegen Dynamo Kiev. Maar die 'nul' uit de heenmatch is wel enorm belangrijk. Volgens de lokale journalist, Kirill Kryzhanovsky, heeft Dynamo immers grote offensieve zorgen. "Als Club één keer scoort, is het 'licht uit'", meent hij.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!