“Steeds meer een tweestrijd zoals in Schotland en co”: Krijgen we een competitie in twee of drie snelheden en wie wordt de pineut?

Zowel Club Brugge als RSC Anderlecht kochten de voorbije weken ferm in. Hier en daar werd al gevreesd voor een competitie waarbij enkel die twee clubs het de komende jaren voor het zeggen zouden hebben en er enkel peulenschillen overblijven voor de rest. Een terechte vrees?

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!