Vertrekt absolute sterkhouder alsnog bij Royal Antwerp?

Diverse Turkse grootmachten hebben doelman Sinan Bolat op het lijstje staan al potentiele versterking. Het is dan ook maar de vraag hoelang hij nog behouden blijft voor de club.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Bolat maakte er nooit een geheim van dat hij openstaat voor een nieuw buitenlands avontuur, alhoewel hij geen transfer wil forceren. In Turkije kwam hij eerder al uit bij Galatasaray, de grote rivaal van Besiktas, wat overigens geen groot succes was.

Het bericht Vertrekt absolute sterkhouder alsnog bij Royal Antwerp? verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!