Victor Wanyama, het ontbrekende stukje van 10 miljoen euro in de puzzel van Club Brugge?

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Na David Okereke (8 miljoen euro) en Simon Mignolet (7 miljoen euro) gaat Club Brugge opnieuw een grote slag slaan op de transfermarkt. De Belgische vice-kampioen zou naar verluidt 10 miljoen euro betalen voor zijn nieuwe nummer 6.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!