Clubicoon is zeker van zijn zaak: “Als het stadion er staat, slaat Club Brugge een kloof die niet meer te overbruggen is”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Leo Van der Elst is een clubicoon van blauw-zwart. Hij is er nu ook trainer van de vrouwenploeg en doet tijdens matchen ook de presentatie. Hij volgde van dichtbij de opmars van Club Brugge en is zeker dat het werk van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hen een voorsprong heeft gegeven.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!