Vrouw Michel Verschueren doet onthulling over comeback Vincent Kompany

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Michel Verschueren heeft nu al zón jaar de touwtjes in handen bij Anderlecht. Het was een hobbelige weg maar hij was wel de dragende kracht achter het halen van Vincent Kompany. Een absolute transferstunt van Paars/Wit.

Wat deze stunt nog straffer maakte, was dat ze tot aan de officiële bekendmaking geheim gehouden werd. Slechts een beperkt aantal personen waren dan ook op de hoogte. En daarbij blijkbaar ook Stefania Germano, de vrouw van Verschueren. “De deal met Vincent is bij ons thuis gesloten. Ook die fameuze foto van die werkvergadering (waar Kompany samen met Verschueren, Marc Coucke en Frank Arnesen te zien is) is hier gemaakt. Heel spannend allemaal, ja. Ik leefde heel hard mee”, onthult zij bij HUMO.

Op die manier kon Germano ook een eerste keer kennis maken met Kompany. En ook zij was meteen verkocht door de ‘Prince’. “Vincent is een megagoeie gast. Die man heeft een aura… Indrukwekkend! Maar dat zegt iedereen, zeker?”, aldus mevrouw Verschueren.

Het bericht Vrouw Michel Verschueren doet onthulling over comeback Vincent Kompany verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!