‘Vincent Kompany komt met grote verrassing tegen Club Brugge’

Aankomend weekend speelt Club Brugge in de competitie de topper tegen Club Brugge en ze zullen dit moeten doen zonder Albert Sambi. Tegen Antwerp ging hij er namelijk met twee keer van af.

Het lijkt nu steeds meer waarschijnlijk dat Vincent Kompany straks tegen Club Brugge met een grote verrassing zal komen door Adrien Trebel op te stellen. Zo stelde VTM Nieuws namelijk dat ‘Kompany hem wellicht ook zal nodig hebben tegen Club Brugge’. Zij lijken dus vrij zeker over het feit dat hij straks speelt in Jan Breydel.

SUPERTIP! BEANTWOORD 6 CHAMPIONS LEAGUE VRAGEN EN WIN 100.000EURO!

WAT EEN ACTIE! GRATIS DEELNAME! facebook

Ook bij Het Laatste Nieuws neigen ze naar die kant. Zoals intussen geweten speelde Trebel maandag met de beloften, en volgens de krant waren Kompany en Bellamy tevreden met wat ze zagen van de Fransman. Hij gaf ook blijk van een goeie conditie

Het bericht ‘Vincent Kompany komt met grote verrassing tegen Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!