Club-trainer komt met lovende woorden voor Anderlecht

Zondag barst het spektakel los. Club Brugge ontvangt dan in eigen huis aartsrivaal Anderlecht. Op basis van de ranglijst is Club Brugge de grote favoriet maar de bal is natuurlijk rond. Club-trainer Phillipe Clement blijft in ieder geval op zijn hoede.

“Ik heb alle wedstrijden van Anderlecht gezien en in het veldspel zijn ze altijd de betere ploeg geweest. Maar ze zijn niet efficiënt geweest. Of ze in het veldspel beter zijn dan ons? Die vergelijking kan je niet maken, want we hebben nog niet tegen elkaar gespeeld”, werd de trainer geciteerd door Het Laatste Nieuws.

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEEPSPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook

Clement liet zich verder ook uit over Vincent Kompany die zondag mogelijk zijn comeback maakt op het veld. “Of Kompany nu speelt of niet zondag: wij zullen onze aanpak niet veranderen. Natuurlijk blijft het een grote stunt om een speler naar België te halen die vorig jaar kampioen is geworden in de Premier League. Er moet absoluut niemand twijfelen aan de kwaliteiten van Kompany. Dat hij speelt of niet, zien we wel. Ons ‘game plan’ blijft alleszins hetzelfde.”

Het bericht Club-trainer komt met lovende woorden voor Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!