“Antwerp legt meer intensiteit in zijn optreden dan Club Brugge” – VoetbalNieuws.be

"Antwerp legt meer intensiteit in zijn optreden dan Club Brugge"  VoetbalNieuws.be

Royal Antwerp FC is een gevaarlijke outsider voor de titel. Met Cercle Brugge krijgt het een haalbare kaart, maar Cercle-trainer Fabien Merc...


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!