LIVE (18u). Clash op Jan Breydel: wie wint duel tussen Club Brugge en Anderlecht? – Het Laatste Nieuws

LIVE (18u). Clash op Jan Breydel: wie wint duel tussen Club Brugge en Anderlecht?  Het Laatste Nieuws

Achtste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydelstadion • Anderlecht heeft 5 op 21 • Aftrap: 18 uur.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!