Volgens arbitragecommissie ging videoref twee keer in de fout dit weekend: “Twee keer dezelfde videoref”

Volgens de arbitragecommissie heeft videoref Laforge dit weekend twee fouten gemaakt. Vrijdag werd het doelpunt van Anderlecht onterecht afgekeurd en bij een penaltyfase voor AA Gent moest opgetreden worden.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!