Clement moet iedere week een basisploeg teleurstellen, maar de coach van Club Brugge legt uit hoe de spelers op het wedstrijdblad geraken – Voetbalkrant.com

Clement moet iedere week een basisploeg teleurstellen, maar de coach van Club Brugge legt uit hoe de spelers op het wedstrijdblad geraken  Voetbalkrant.com

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!