‘Anderlecht schuift Vincent Kompany volledig aan de kant’

Met het aantrekken van Franck Vercauteren heeft Anderlecht nu een duidelijke technisch directeur aangesteld. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht zijn lieveling toch volledig aan de kant heeft geschoven qua coaching: “Niemand op Neerpede die het publiekelijk zal verkondigen – hoeft niet -, maar Kompany zet nu wel een stapje opzij, vooral om de licentie niet in gevaar te brengen”, klinkt het namelijk in de krant.

DONDERDAG BELGIE – SAN MARINO! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER DE BELGEN DIT WINNEN!!

JE HOORT HET GOED!! 10KEER! ONTDEK HET HIER! facebook

Dus ook om de licentie niet in gevaar te brengen, want dat bleek wel degelijk een probleem te kunnen worden voor Anderlecht. Zo zou de club naar de amateurreeksen kunnen degraderen indien de licentiecommissie beslist dat de Brusselaars en Kompany in de fout zijn gegaan. HLN geeft Kompany overigens ook nog een mooi compliment dat hij opzij wil stappen uit liefde voor zijn Paars-Wit: “Chapeau!”

Het bericht ‘Anderlecht schuift Vincent Kompany volledig aan de kant’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!