Hans Vanaken zet Yari Verschaeren op zijn plaats: “Meer is het niet”

Hans Vanaken bereid zich momenteel met de Rode Duivels voor voor de EK-kwalificatieduels tegen San Marino en Kazachstan. Of de middenvelder van Club Brugge deze keer wel speeltijd krijgt is nog maar de vraag.

Die kreeg hij namelijk in de vorige interlandbreak niet, Verschaeren en Raman wél. Maar volgens Vanaken heeft dat een duidelijke reden: Uiteindelijk kregen Ramen en Verschaeren de kans om minuten te maken, ook omdat ze er voor het eerst bij waren. Zij kregen toen hun kans om te debuteren, meer moet daar niet achter gezocht worden”, zo klinkt het in HLN.

DONDERDAG BELGIE – SAN MARINO! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER DE BELGEN DIT WINNEN!!

JE HOORT HET GOED!! 10KEER! ONTDEK HET HIER! facebook

Daarmee maakt hij ook meteen duidelijk dat hij zich absoluut niet minder voelt dan Verschaeren (of Raman) en het gewoon een éénmalige keuze was van bondscoach Martinez. Ook het feit dat er nu meer spelers uit de JPL in de selectie zitten, heeft volgens hem een duidelijke reden: “Ik merk toch dat het niveau in de Jupiler Pro League is gestegen.”

Het bericht Hans Vanaken zet Yari Verschaeren op zijn plaats: “Meer is het niet” verscheen eerst op Livestream Vandaag.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!