‘Standard Luik krijgt nieuws over Lestienne en Carcela’

Afgelopen weekend liep Maxime Lestienne een kwetsuur op. Dit koste hem de EK-kwalificatieduels tegen San Marino en Kazachstan. Maar er is goed nieuws voor de speler van Standard want zijn blessure valt mee.

Het Nieuwsblad weet dat hij een verrekking in de dij opgelopen heeft en daardoor zo’n acht dagen zal moeten rusten. Dat betekent dat hij normaal gezien fit zal raken voor de topper tegen Genk op 19 oktober, vlak na de interlandbreak.

DONDERDAG BELGIE – SAN MARINO! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER DE BELGEN DIT WINNEN!!

JE HOORT HET GOED!! 10KEER! ONTDEK HET HIER! facebook

Ook voor Mehdi Carcela was er goed nieuws, want de flankaanvaller is op de valreep nog opgeroepen voor de Marokkaanse nationale ploeg. Hij mag zich melden voor oefeninterlands tegen Gabon en Libië. Hij komt bij de selectie als vervanger van zijn ploegmaat Selim Amallah. Die was voor de eerste keer opgeroepen, maar haakte af met een hersenschudding.

Het bericht ‘Standard Luik krijgt nieuws over Lestienne en Carcela’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer