WTF! Jongen wordt door zijn vriendin gestoord als hij FIFA 20 speelt én dan doet hij dit (VIDEO)

Dit bericht bekijken op Instagram

Fifa has no mercy 😂🤣 Tag a friend👇 Credit📸- tiktok-(Karen.best) •——————————————• (For more) 👇🏼👇🏼👇🏼 @FUT_JL @FUT_JL @FUT_JL . 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 •——————————————• 🚫 🚫 🚫 #footballfunny #setpiece #footballtime #toty #fifaratings #futchampions #squadbuilder #potm #fifaultimateteam #fifa2020 #easports #easportsfifa #ultimateteam #FUT #fifamobile #fut20 #TOTW #pacluck #icon #sbc #futchamps #fifapacks #proclubs #freekicks #fifa20 #fifafails #pacybits #pacybits20

Een bericht gedeeld door #1 Source Of FUT Content📍 (@fut_jl) op

Het bericht WTF! Jongen wordt door zijn vriendin gestoord als hij FIFA 20 speelt én dan doet hij dit (VIDEO) verscheen eerst op Livestream Vandaag.


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply