Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

ZATERDAG: Livestream STVV – Kortrijk (Pro League 18-01-2020)

Zaterdag om 20.00 uur staat de wedstrijd tussen STVV en Kortrijk op de kalender. Beide ploegen zullen hun beste spel willen tonen om zo de drie punten binnen te halen. Wie denk jij dat deze pot gaat winnen? Volgens de bookmaker Unibet.BE is STVV de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo! Daarnaast verdubbelen ze ook de winst die je pakt op je eerste weddenschap!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • STVV wint: 2,40
  • Gelijkspel: 3,80
  • Kortrijk wint: 2,70

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht ZATERDAG: Livestream STVV – Kortrijk (Pro League 18-01-2020) verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *