Royal Antwerp: “Willen Club Brugge een nieuwe tik uitdelen”

VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Royal Antwerp heeft dit weekend goede zaken gedaan door met 2-1 te winnen van Zulte Waregem. Op die manier kon Antwerp weer twee punten goed maken op Club Brugge.

Een goede zaak met oog op volgende zondag, dan staat immers een rechtstreeks duel met de leider op het programma. En bij de Great Old is men alvast strijdvaardig. “We willen hen inderdaad opnieuw een tik uitdelen”, daagde Wesley Hoedt al wat uit in Het Laatste Nieuws. Steven Defour verwees dan weer naar de zege in de heenmatch. “Club is vrij goed bezig dit seizoen, maar wij wonnen als enig Belgisch team van hen. We moeten nu niet te veel naar boven of naar onder gaan kijken, maar gewoon verder doen zoals we bezig zijn.”

Coach Laszlo Bölöni blijft echter voorzichtiger dan zijn spelers. “Ik denk eigenlijk nog niet aan Club Brugge. Nog anderhalve dag niet. We hebben nu 45 punten en willen zo snel mogelijk zeker zijn van Play-Off I. Het is de eerste keer trouwens dat ik daarover praat. Ja, Club heeft een behoorlijke en verdiende voorsprong, maar wij gaan er zondag alles aan doen om de voeling met hen te behouden”, vertelde de Roemeen na de match.

Het bericht Royal Antwerp: “Willen Club Brugge een nieuwe tik uitdelen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!