Monstertransfer lonkt voor Antwerp: “Kan niveau Premier League aan”

Aurelio Buta is bezig aan een ijzersterk seizoen bij Royal Antwerp. Hij vertegenwoordigt dan ook de nodige transferwaarde. De 22-jarige Portugese rechtsachter, die in de zomer van 2018 overkwam van het tweede elftal van Benfica, ligt nog tot medio 2021 onder contract.

Dit seizoen was hij al goed voor 2 goals en 6 assists en dat lokte al de interesse van ploegen als Leicester City, Wolverhampton, Watford en Southampton.

Volgens Transfermarkt.nl heeft hij een marktwaarde van 4 miljoen euro. “Premier League, dat niveau kan hij aan. Naar Liverpool? Die stap is wat groot (lacht). Hij is snel, sterk, geeft assists en scoort goals. Hij is daarnaast ook verdedigend sterk, een zeer goede speler”, zei analist Bob Peeters aan Play Sports.

Het bericht Monstertransfer lonkt voor Antwerp: “Kan niveau Premier League aan” verscheen eerst op .WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!